Tack jätte tack otroligt mycket tack!!

 

Ja vad säger man, orden räcker inte riktigt till. Jag undrar om ni förstår vad erat stöd betytt för mig . Otroligt mycket. Jag blir rörd, alla dessa kramar, goa kommentarer, blommor, hjärtan. Ni är underbara o ni ger mig styrka.

Nu är jag hemma efter operationen  och mår riktigt bra. Känner mig som jag har vart i slagsmål, men inget värre. Nu blir det väntan på resultat innan nästa steg. Bara på den tiden jag var borta tyckte jag mina tomatplantor vuxit massa och det var dags för lite omplantering, det passade perfekt nu när jag ska ta det lite lugnt.

Med mig på sjukhuset hade jag min virkning Feelings by hearth och det var många som kom fram och frågade vad det skulle bli och tyckte den var så härlig med sina fina färger.

 

 

En kompis var här o hälsa på mig idag och berättade att hon hade varit på en så bra föreläsning. Bla hade han sagt att vet ni vilken symbol som berör människan mest. Jo det är hjärtat, om man visar det så går pulsen upp.

Och det passade så bra, för jag vill ge er något tillbaka som tack för allt stöd, Maggan som jobbat åt mig har virkat mina hjärtan i Tango denna vecka och alla kunder som handlar får ett paket med garnet Tango o vadd och mönster som räcker till 2-4 hjärtan värdet är 50kr. Gäller även ni som handlar via webshopen. Ni som redan lagt order som packas i morgon får givetvis med ett paket också.

Nästa vecka har Maggan öppet Tisdag och Torsdag 14-18 Lördag 10-13. Glöm inte fortfarande otroliga 30% på allt även alla trasmattor och stickade orginalmodeller. Men vi kan bara ta kontant eller swish.

Kram på er

Taggar:
Publicerat: 30 mars 2019 kl 20:23