Denna veckan är det slutspurten inne på rehab för mig, tänk att dessa veckor gått så fort, Det kommer kännas konstigt att inte åka dit på morgonen, tänk vad fort man vänjer sig. Har fått nya härliga vänner, motivation att träna o kunskap.

Förra veckan hade jag lite motgångar, fick problem med ett sår på hornhinnan, samtidigt överdrev jag gick alldeles för långt o intensivt med lånade stavar. Det var ju så skoj o jag hade bra musik i hörlurarna.... Sen fick jag lida pin för det, ont knä...

Ny vecka nya tag å med ett måttligt tränande i bakhuvudet.

Vi har ju också slutspurt på kläder i butiken, å än finns det mycket fynd kvar, absolut värt ett besök. Jag har faktist några intresserade att fortsätta med kläder, visst vore det kul. Jag håller tummarna,på att det blir så.

Jag har faktiskt börja tänka lite höst modeller. Rutorna skall bli en poncho, jag tänker nog lägga in en avikande färg till, kanske  den brända orange som finns i Amelie.

 

 

Detta skall faktist också bli en poncho, men här tänker jag mest stickat, med virkad spetskant i Tango,  ja vi dår se. En lite nättare modell.

Taggar: Amelie, Alpaka, Tango
Publicerat: 29 juni 2015 kl 13:57