I morse var vi ute igen o leta svamp. Det är så himla fint ute nu med alla färger, o den friska luften, det enda som är jobbigt är älglössen... Dom är hemska. I fredags var vi ute en timma jag o Inger då hittade vi mycket, i våra ögon i alla fall. Idag hittade jag 7 st Inger några mer. Däremot plockade jag med mig mossa hem, pyntade lite i butiken o några krukor.

Jag har börjat sticka en ny modell i Idila, en vanlig go tröja med en bred fläta fram. En sån där tröja man behöver nu på hösten o jämnt förresten. Idila är ju ett väldigt mjukt garn med lite ull i. Ett garn du kan ha direkt på kroppen, utan kli.

Till helgen blir det Stickhelg i Hindås. Skall bli jättekul, förra året var det mycket folk. Vi håller på o packar lite fina erbjudanden dit. Bla på mössorna i Tango som blev så populära på syfestivalen, Det blir samma pris så 95:- för garn o mönster.

Jag hoppas vi ses där! Det är helt gratis att komma dit & deltaga i alltifrån workshops till modevisning!

På Måndag börjar stickcafet, alla som är intresserade av att lära sig sticka eller virka,eller om ni redan kan o vill vara med för att umgås o få nya ideer, fika. Man anmäler sig gång för gång, så man kan gå när man vill. 100:- är kostnaden. Välkomna.

 

 

 Ingers o mina kantarellkorgar.

 

 Nya tröjan i Idila

 

 

 

Virkad mössa i Tango och Glicer.

Taggar:
Publicerat: 12 september 2016 kl 13:56