I Lördags skulle vi plåta lite nya vårmodeller, men detta väder,snö ute o kallt. Jag har en gammal timmervägg inne hos mig, så vi bestämde vi flyttar in o ser vad vi kan göra. Möbler flyttades tavlor togs ner vi släckte ljuset , o med hjälp av Hannas grejer o hennes envishet hitta hon till slut ett bra ljus utan skuggor. Lite spännande var det att göra på detta sättet., men nu vet vi att det funkar ifall inte vädret vill.

 

 

 

 Jag har stickat o virkat om Edla ponchon, den här fick bli i mycket färg, en lilamelerad botten o 4 olika färger i mormorsrutan.

 

 En ny over size kofta fick det bli, den här gjorde jag i mjuka Idila .Det har kommit en ny fantastisk tweed färg , har skrivit om den förut, men Idila finns i många fina färger.Lättburen o lika snygg o användbar året runt.

 

 

 Broderat på plagg är stort i år. Så jag stickade en ny poncho o broderade en blomranka. Jättefin effekt.

Spets runt om. 

 

 Älskar att sticka i dubbel tango, det blir så himla bra. Denna koftan är så rolig att sticka, ett stycke från framkant till framkant.

 

 Rundstickat i Tango, här har Nellie på sig en stor storlek.

 

 O här samma mönster men en mindre storlek.

 

 En ny färgkombination av nya modellen Venedig som görs dubbel Tango får det bli, denna gång i riktigt vår crispiga färger.

 

 Älskade barnbarnet som "behövde" en ny turtels tröja, klart farmor gör. I tango förstås, mjuk bomull.

Vi önskar alla en Glad påsk!

Vi har öppet skärtorsdag som vanligt, stängt långfredag, påskafton har vi öppet som vanlig lördag dvs 10-14, då kommer vi förutom att dra en vinnare i vår tävling på fb även starta en kanonrea på Sandnes garner i butiken, hela 30% rabatt.

Så välkomna till oss! 

 

Taggar:
Publicerat: 27 mars 2018 kl 14:52