Har ni sett så många söta bebisar, tvillingarna i var sin likadan Amelie overall, denna modellen är fortfarande jättepopulär, det är 5 år sedan jag gjorde mönstret till den. Den är mycket lättstickad, tunn mjuk smidig. 

Den gråa lite tjockare overallen är gjord i Idila å den har Olivia på sig. Den har flätor längs benen och upp. Flätor är det mest lättstickade mönstret och dessa är gjorda med jämna mellanrum. För övrigt är overallen helt rätstickad. Men alla vill ju inte ha ull, även om det är supermjukt. Så jag gjorde samma overall igen fast med dubbelt garn 1 tråd Tango 1 tråd Amelie. Den blir lite nättare i modellen, men väldigt strechig och go. Denna overall fick söta Olivia behålla, Och den blir nog en favorit.

 

Annars rullar det på här i butiken och på webshopen, så kul att stick, virkning är inne och så populärt. Vi lägger ut nya modeller och bilder så fort vi hinner, det är tur att Tessan har börjat jobba lite igen och dom dagar hon jobbar kommer vi öppna kl 11 & har då öppet 11-18 (ej lunchstängt)

Jag älskar verkligen mitt jobb, känner mig lyckligt lottad.

 

Jag håller på och jobbar med en ny modell, skall bli både väst o kofta. Ett rakt stycke som blir både fram och bakstycke Låter det tokigt, hi hi Ja men sant. Älskar det enkla som jag sagt många gånger man behöver inte krångla till det.Igår på stick cafet lärde Susan mig en ny virkad kant, Susan är från Norge och jag älskar när hon pratar, hon förklarade hur jag skulle göra denna bobble kant, ni skall snart få se den.  Ett snyggt bra garn och en bra design, är det enda som behövs.

 Var rädda om er  kram

Taggar:
Publicerat: 12 november 2019 kl 14:02