Igår på min lediga dag träffade jag och Inger Tessan med Iris och Enya,hennes små döttrar, i Borås, dom ger en underbar energi. Perfekt start på veckan!

Nu är det dags för vantar igen & jag har börjat med ett par i Silvija, denna modellen  är nog det lättaste som finns att sticka och heter Iris, Det är ett mönster som jag gjorde för flera år sedan, dem stickas på två stickor o sys ihop i sidan. Tummen stickas i ett med vanten. Inget att plocka upp i efterhand. Dom är stickade i dubbelt garn Silvija. Mönstret är från början rätstickade men idag stickar jag ett par slätstickade. Jag tänker brodera på efter. 

Har du aldrig vågat ge dig på vantar förut, är detta ett idealiskt mönster att börja med. Finns i storlekar från 2 år upp till herr. Perfekta som julklapp med! 

 

Vi har lagt in Järbos röda jumperstickor stickor i webshopen, det är dom vi säljer mest av o dom är väldigt populära. Vi har även lagt in våra omtyckta virknålar från Knitpro med handtag, och vi kommer att lägga in även strumpstickor och rundstickor snart.

Tessan är här idag, så härligt att ha henne här, men vi kommer på så mycket nya ideer, så jag vet inte hur jag skall hinna allt.

Nu blir det till att börja göra lite Julpyssel som vi snart skall kunna visa er, Iår längtar jag efter Jul mer än någonsin. Beror sig kanske på att detta året har varit väldigt omvälvande med cancer besked varvat med positiva prover. Ja det skall bli härligt med Jul med nära o kära.

I morgon Onsdag börjar vi med fraktfritt i webshopen gäller hela veckan ut! 

Taggar: Silvija
Publicerat: 5 november 2019 kl 15:49