Måndag med rivstart blev det. Jättemycke kunder i butiken, så positiva o gulliga. Vi packar order. Så det blev sen lunch. Men det gör inget det är kul när det är mycket, man får faktiskt mer gjort då.

Nu är den klar o den blev så bra, modellen är toppen med raglan, det gör att den sitter så snyggt på. Jag har gjort den i beigemelerad Alpaka, det blir en tweed effekt. Viola heter den.


 

 

Här ser ni 2 goa kunder som också fastna för favoriten Tango, den ena köpte till 2 alice & den andra till sin andra barntröja i detta härliga garn. Det bästa av allt är att garnet uppför sig så bra när man tvättat plagget. Annars kan bomull vara lite svårt. Det är nog en anledning till varför så många kommer tillbaka och vill sticka i det igen.

 

 

 

Idag är lille Leo (mitt yngsta barnbarn) 2 månader, det går så himla fort och jag längtar efter att få träffa han igen. Det blev barnbarns mys med Oliver i söndags snart  2 1/2 år.  Jag skulle steka köttbullar till  söndagsmiddagen men han kom & hämta mig i köket hela tiden, Farmor Lena kom! Å det är klart att jag kom, satte av spisen säkert 5 ggr innan köttbullarna var färdiga. Härliga unge.

 

Taggar: Alpaka, Tango
Publicerat: 20 oktober 2014 kl 15:43