I Lördags kom snön igen, Jag hade några ordrar som skulle skickas så det var bara att pulsa iväg till posten. Vi försöker leverera i alla väder.

 

 Jag har stickat klart en ny modell i Kaja, vanlig enkel slätstickad med raglanärm. Tänker göra den i unisex, small- xxl.

Detta är en xxl, den är stor. Räcker till en herrstorlek 52. Den här modellen hade jag på en tröja för många års sedan, det är en sån där go modell som man kan slänga på sig om man är lite frusen. Min gamla tröja användes nog mest på sommaren, alla kvällar när man ville sitta ute en liten stund till å njuta, fast det blev lite kallt, och när man hade främmat som kom o ville låna. Sticka en sådan här tröja jag lovar den blir använd. Kaja är mjukt o gott och går att tvätta i maskin.

 

 Jag gjorde även en till Romantic poncho fast denna gången i Tango. Den här enkla modellen blir en favorit, det är bara ett rakt stycke som man syr ihop.

 

 

 Jag gör en ny dreamcather och tar kort så att det blir lättare att se var man skall göra vingen till ärmen. Men jag kommer att plåta hela vägen så att ni som virkar den kan kolla.

 Här börjar jag på första vingen, det spelar ingen roll i vilken spets man börjar.

 

 Här börjar andra vingen.Man börjar på samma ställe som man slutade fast omvänt.

 

Taggar: Kaja, Tango
Publicerat: 15 februari 2016 kl 13:39