Ja det trodde jag nog inte att vi skulle ha igen, men när Tessan ringer en kväll jätte entusiastiskt o säger: skall vi ha modevisning det vore väl kul?!

O ja det klart vi ska! som man har längtat efter dom stunderna, stressen innan, spänningen vad skall alla tycka, o tillfredställelsen när allt är klart. Ni är hjärtligt välkomna den 7 Mars, än finns det biljetter kvar. Det kostar 50kr o man får en tallrik med lite smått o gott o lite att dricka till. Alla som köper biljett får även en present. Butiken kommer vara fylld med erbjudanden denna dag.

Vi har plåtat dom nya modellerna i helgen och det är så skoj när man får se sina modeller på. Duktiga Hanna bakom kameran Och min älskade lilla dotter Nellie framför.

Mandelmanns kofta blev en succe o bilderna blev toppen. Missa inte denna underbara kofta än har vi lite Alpaka kvar,men det finns lite alternativa garner till.

En annan modell som verkar bli väldigt omtyckt är en kofta i Vucje som ni just nu kan vinna garn & mönster till på vår fb. 

Slipover/väst är ju en av vårens stora trender & jag har gjort en variant i vårt supermjuka Amelie. Den finns både som lång & kort modell. Tessan älskar sin & ni kan se många bilder på webbshopen från helgens plåtning.

Nu ska vi planera vidare inför modevisningen, jippie så skoj det ska bli. 

Taggar: Amelie, Alpaka, Kaja, Tango, Milly, Glicer, Silvija
Publicerat: 11 februari 2020 kl 17:02