Ja nu var det längesen jag skrev, Tessan fick ju barn i juli, en liten Enya, och det är ju Tessan som hjälper mig med det tekniska när jag bloggar så därför har det vart dåligt med bloggandet det sista.

 

Här är lilla miraklet Enya, i overallen som görs i Amelie, fortfarande en av våra bäst sålda produkter.

Perfekt att ha i vagnen för små bebisar.

Kan även göras i silvija med ull & silke så får man lite extra värme.

 

 

 

 

Förra veckan plockade jag massa massa garn, fick 220kg Tango o sen kom massor med nytt från Järbo. Så kul!  älskar garn men ibland blir det mycket. Men jag har fått hjälp av Pia o Maggan. Tack o lov. Idila har också kommit in i en riktigt härlig julbröd färg. För dig som vill vara ute i tid eller bara vill ha något rött, jag funderar på att sticka om koftan Braid till jul, tror den kan bli jättesnygg i rött.

 Här ser ni kartonger med garn i stora lass! Mera Tango i härvor i härliga nyanser.

 

Här är koftan Braid som jag vill göra i julrött, visst kan det bli läckert?!

 

 

Vi tjatar ju ganska mkt om Tango, hur mycket vi säljer av det och vilket fantastiskt garn det är, och nu har vi haft Tango i 4 år.

Vi har haft samma pris hela tiden men nu var det dags för en höjning, dem nya priserna är enf. 32:- mel. 35:- så ingen jätte höjning.

 Dem nya priserna gäller både i butik & på webbshopen. 

Nu i dagarna är det dags för barnbarn nr 5 iordningen att komma, så underbart. Det är verkligen livets efterätt. Häromdagen var jag på Leos lekland med Iris & Enya, jättemysigt att få åka ruschbana & leka i bollhavet med en 1,5 åring som älskade det.

Trevlig vecka på er & lev livet varje dag.

Taggar:
Publicerat: 28 september 2018 kl 21:18