Så fort det gick, nu är julen alldeles strax här. Jag har slutat stressa, nästan, gör det viktigaste och så får det andra vänta tills efter jul. Iår kommer alla mina 5 barn med respektive & barnbarn på julafton. Underbart, skall bli så skoj!

 

Jag har vävt jättemycket dem senaste månaderna & det är så himla roligt, lika roligt som att sticka & virka. Intresset har varit stort för att anmäla sig & vi har kompletterat med 5 vävstolar till varav en är en Öxabeck kontramach, skall bli så spännande, har aldrig vävt på en sådan förut.

Har inte bestämt vad jag ska sätta upp i den än.

Är ni intresserade av att komma & väva kan ni skicka ett mail & anmäla intresse  då får ni reda på vad som händer & vad vi har i vävstolarna.

 

Jag har börjat planera några nya modeller i Tango, som vanligt finns dem bara inne i mitt huvud synd man inte kan teckna det hade vart lättare..

När jag stickar upp en ny modell stickar jag bara på efter min idé därinne. För det mesta funkar det. 

Jag har stickat upp några gamla godingar, pullovern med flätor fram i Amelie & så har jag virkat mormorsrutor till en babyfilt, den första filten har barnbarnet Iris, hon gillar mormorsrutor för  då kan hon sätta in sina små fingrar i hålen.

Den nya gjorde jag i blått, beige & vitt. Det är en väldigt omtyckt modell som vi säljer mycket garn till.

Glöm inte vår mosstickade overall till bebis om ni väntar smått till våren! 

 

Nu vill jag önska alla er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt år! Ta det lugnt & njut. Sätt dig & sticka & virka lite det mår man bra av.

 

 

Min nya filt i dubbel Kaja & milly. Såklart petrolfärgad..

Och min nya jullöpare som jag vävt.

 

 

Den nya virkade filten i Amelie & pullovern som också är gjord i mjuka Amelie

 

 

 

En härlig kund som köpte garn till vår populära filt i Kaja på stickor 20

 

Mitt yngsta barnbarn Iris, hon har fått så många kommentarer för denna mössa jag har gjort till henne. Garn & mönster finns i butiken!

 

 

Vävstolar finns nu att hyra, varmt välkomna att höra av er.

Taggar:
Publicerat: 20 december 2017 kl 20:22