Söta tomtar hör Julen till, jag har gjort ett nytt mönster på superlätta tomtar såna som du hinner sticka många av, jätteroliga att sticka, och går att göra i flera olika färgställningar. Tänk så uppskattad present istället för blomman.  Vi packar det i paket som innehåller garn så det räcker till 4 tomtar med olika färg på luvorna. Ett komplett paket med 4 nystan idila, beige garn till näsorna plus mönster passa på endast 149 kr.

 

I Måndags var jag på återbesök efter cancern, lite nervöst var det allt. Allt var bra, nu skall jag gå på återbesök en gång i halvåret i 3 år. Jättebra, känns så skönt man blir kollad. Nästa vecka är min operation, Maggan jobbar på Tisdag och Tessan på Onsdag så butiken är öppen som vanligt 14-18 fast på onsdagen när Tessan jobbar är det öppet 11-18.

 

 Vi julskyltar i butiken det är alltid mysigt när man får plocka fram allt, men det tar sin tid butiken är stor och vi har många fönster och ställen som skall skyltas.

Väntar ni smått snart i familjen, missa inte den söta koftan som vi la ut på facebook tidigare idag där gulliga Olivia visar upp den så fint. Det är min kusin Charina som har gjort den till sitt barmbarn. Den är verkligen populär och lika fin i olika fäger. 

Taggar:
Publicerat: 21 november 2019 kl 14:14