Nu är min nya modell Harmony i Tango klar. Fullt med flätor på den och sprund i sidan,jag virkade fm o gjorde öglor till knapphål. Man kan ha sprundet öppet om man vill. Jag satte i våran fina pärlknapp. På ärmen är det en fläta. Flätor är så roligt att sticka o inte svårt som många tror. Dom böjda flätstickorna är jättebra om ni inte testat dom,då åker inte maskorna av så lätt. Jag skall börja skriva mönstret idag så den kommer snart på webshopen.

Jag har också virkat klart filten i Tango med mormorsrutor. 9 olika färger plus vitt som basfärg, men kan säkert bli fin i många olika färg kombo.Våran leverans är på gång med mera Tango o nya färger o jag längtar, skall bli spännande att se.

Vi har skyltat om i butiken VÅR Känsla eller hur. Filten fick ligga i mitten som en färg klick o runt om små barntröjor.

Det växer så det knakar i mina fönster, Jag är nästan rädd dom växer för fort. Ser fram emot att få sätta ut dom så småningom.

Just nu har jag skott i alla fönster o när jag måste dela på dom kommer det ju att bli massor med krukor, hmm. Det kommer att bli plantor överallt. ja vad gör det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taggar: Amelie, Tango
Publicerat: 9 februari 2017 kl 14:18