Jag känner mig så otroligt tacksam. Idag har jag fått ett toppen bra besked. Jag har ingen tumör i ryggen. Helt otroligt, går på små moln av lycka.

Jag fick ju beskedet att jag hade en tumör som det skulle tas prover på innan den skulle opereras bort. Men det var ingen tumör! Det var blodkärl som hade trasslat ihop sig som nystan, nästan lite komiskt faktiskt, läkarn har ju ingen aning om att jag har garnbutik. Det kommer antagligen från en gammal skada, troligtvis skall det inte behövas operation, utan dom sprutar in något så HÄRVAN släpper. Ja han sa så …

Så himla skönt nu kan jag planera framåt o sätta fart. Beställa hem mer garn. Fick en sån energikick. Hösten är härlig.

 

Jag virkar nu på ponchon Inka, först började jag med rutor i 2 beige färger i Amelie, men sen blev jag så sugen på höstfärgerna i Tango. Tycker det blir jättefint, vad tycker du? Man virkar ju rutor o sätter ihop så man kan ju göra många olika färg kombo.

Detta skall bli skoj så skoj att testa, Inka ponchon var väldigt populär förut när jag hade modellen i butiken men så såldes modellen och jag har faktiskt glömt av att göra en ny, men så påminde Tessan mig häromdagen och snart kan ni se den nya varianten.

September ut får alla kunder som handlar för mer än 300kr både i webshopen och i butiken 2 nystan Tango som räcker till en hatt mössa eller en virkad shopping kasse skriv vilket du önskar få på ordern.

/Nedergårdslena

Taggar:
Publicerat: 9 september 2019 kl 21:34