Helgen har varit jätterolig med en toppenlyckad Loppis lördag massor med folk o många säljare. Det här kommer vi att göra om i slutet på Mars.  Sen fira jag Alla hjärtans dag med ett gäng tjejkompisar så himla mysigt, go mat och vin och massor med tjat, Söndagen fick jag till en date med stora barnbarnet vi lekte med ballonger och skratta så vi tjöt, så har man fyllt på må bra bägarn .                                                                                                                                                                               Å va jag är nöjd, det är så skoj när man får till det så som man tänkt. Måste få säga det fast jag gjort den själv.

Den blev jättefin. Jag döpte den till Dream för jag tänker på drömfångare, jag skall nog göra några sådana drömfångare till nästa plåtning som vi skall ha i Mars.

 

 

Nu skall jag sätta mig och skriva detta mönstet blir lite knivigt. Den är ju gjord i flera delar. Det är inte svårt, varken att sticka eller virka delarna, men du kanske inte skall vara helt nybörjare. Först börjar man med rundeln, sen bygger man ut den mot ärmarna, sen stickas det en volangkant. Sen stickar man överdelen med en liten fläta, och sist bakstycket. Höll på att glömma den är ju gjord i underbara Tango 100% bomull, bara 9 nystan gick det åt så garnkostnaden blir otroliga 261:-

 

 

Här ser ni den bakifrån, bakstycket blev några maskor för stort men det kommer jag att justera i mönstret.

 

Taggar: Tango
Publicerat: 16 februari 2015 kl 14:47