Jag har inte fått något svar än på proverna som togs under operationen, jag vet att det skulle ta så här lång tid. Men jag gillar verkligen inte att vänta. Vill veta hur det närmaste ½ året kommer att se ut, kan jag jobba, kommer jag vara dålig?  Förstår ju att inte läkarna har något facit till min kropp. Så jag får dagarna att gå pillar o planterar om mina tomatplantor drygt 50st, tar sin lilla tid, stickar lite, virkar lite, väver lite på den lilla vävstolen jag plockat in till mig.

Ja dagarna går o för varje dag kommer jag närmre den dagen då jag får reda på svaret.

Å så har jag börjat gå igen, var så himla skönt har inte gått på över en månad. Jag o en kompis har gått ca 4ggr i veckan i snart 5 år, o jag har saknat det så , vi går o pratar om vad som hänt oss o vad vi tycker, man mår så himla bra efter det o kaffet smakar ljuvligt.

 

 

Jag har stickat en ny modell, en kofta i dubbelt garn en tråd av underbart mjuka vulje, o en tråd av bomullsgarnet Tango, Stickor 10mm slätstickning med helt raka stycken framkanter o halskant är räta som stickas samtidigt som styckena. Superenkel jag har stickat 2 koftor redan o börjat på den tredje, men den kommer jag göra som en hel tröja. Detta är den perfekta sommar koftan till alla fina kvällar o över klänningen på midsommar när det blir lite kallt. Å sen den otroliga kostnaden det är ju 30% så det blir ca 276kr  beroende på storlek. Passa på medans rabatten finns.

Vi har ju även 50% på alla raggsocksgarner i butiken.

 

 

Glad Påsk önskar jag er   Kram Lena

Taggar:
Publicerat: 15 april 2019 kl 21:51