Jag har nu gått igenom 2 cellgiftsbehandlingar. Det är jobbigt. Men går ändå rätt bra, jag försöker hela tiden sätta korta delmål framåt. Ta vecka för vecka, planerar inte så mycket mer än läkarbesök och provtagningar. Jag har en picc line insatt, det är en slang som sitter i en ven från min arm till bröstet. Där får jag cellgifterna o tar prover. Jag var livrädd när jag skulle få den, fattade inte hur jag skulle kunna leva med en slang inne i kroppen dygnet runt. Men man vänjer sig, nu är jag glad den funkar och dom slipper leta kärl varje provtagning, är svårstucken...

Jag har tappat håret och har peruk. Det var riktigt konstigt. Första gångerna man såg sig själv i spegeln ryckte man till, men som sagt man vänjer sig även om peruken är lite kliig och varm. 

I butiken har det nya ullgarnet kommit in i alla färger Det är verkligen fint, o vilket pris! 199Kr för 200gram.

Massa fina färger

Vi vill ju vara med och uppmärksamma rosa bandet o cancer. Maggan har virkat rosa fjärilar och söta hjärtan.

När man handlar i butiken eller webshopen för 150:- el mer i Oktober får man en present med garn och mönster till dessa.

Så var det dags för plåtning av nya modeller, denna gång blev det lite annorlunda för mig istället för att springa runt med modeller o tröjor, styra o ställa. Satt jag i en campingstol och bara tittade på. men ändå så glad jag kunde vara med. Barnen Iris, Enya och Vilgot, var så himla duktiga. Det är så roligt att få se sina modeller på- 

Annika Barbro och Nellie, ni är super ett hjärtligt tack till er alla . Inte minst Hanna vår klippa och fotograf, än en gång har du lyckats med att få så himla fina bilder.

Stor kram till er alla därute, ta vara på dagen.

Taggar:
Publicerat: 28 september 2021 kl 15:29