Jag har börjat gå, eller rättare sagt jag började för en månad sen, men nu kan jag med gott samvete kalla det för att gå.

Jag har haft polio som barn och har vissa sviter efter det, jag är väldigt lindrigt drabbad, men kan inte springa och fick för 15års sedan domen av en läkare att jag aldrig fick träna så jag blev trött, men det visade sig vara fel...

Så nu skall jag vara 5 veckor inne på rehab o träna. Herregud detta är lite pirrigt. I alla fall när jag fick reda på detta för en månad sen drygt sa läkarn att jag kunde börja gå, o träna upp kondisen. Sagt o gjort jag började först varannan dag 20min, nu är jag uppe i 30-60 varje dag, o jag gillar det. Jag känner mig stark. I söndags tog vi långa turen jag o Mysan, halvägs fick jag skoskav, nej.. fick gå på skon hem. I morse försökte jag få på mig ett par skor, nä det gick bara inte. Det blev korta rundan med Foppa tofflor, inget att rekommendera, men det gick.

 

 

 

 

Nu är min Sara kofta klar, jag har inte räknat ut alla storlekar till mönstret än, men det skall jag göra denna veckan. Allt måste vara klart nu när Tessan skall klara butiken själv i 5 veckor.

Jag gjorde en kort ärm på den så nu kan man välja vilket man vill eftersom Sara har lång ärm. Mönstret är väldigt fint o lätt att sticka, och som jag sagt innan är det lätt att sticka snyggt i Tango. En riktig favorit kofta blir det.

 

 

 

Jag har börjat på en ny kofta till barn i dubbel Tango, den andra kom en jättegullig dam från Norge o köpte i Lördags hon köper alltid mina stickade modeller till sina barnbarn, men jag stickar gärna en till.

 

Taggar: Tango
Publicerat: 25 maj 2015 kl 14:45