Jag började med en ny väst/kofta som det blev många vändor på innan jag blev nöjd. Den är gjord i ett stycke från framstycke till framstycke på tvären & vill du ha ärmar stickar man dem efteråt. Jag tror att detta kan bli en väldigt omtyckt modell, passar alla olika former & kurvor. Lika snygg till jeans som till klänningen. Jag har stickat den i Silvija som är ett fantastiskt härligt garn med ull/silke. Lystern är så fin & strukturen där dem små silkesplopparna kommer fram. Man skulle lika gärna kunna mossticka den eller göra mer mönsterbårder. Längst ut på koftan så är det en bubbelkant som min norska vän Susan har lärt mig så därför kommer denna modellen att heta just Susan.

 

Vi väntar på ett nytt fantastiskt garn som vi kommer att vara ensamma om i sverige. Merinoull, mjukaste finaste ullen. Skall bli så spännande att få det i början på januari. 

Nu har vi öppet några dagar till innan jul & vi har ett riktigt kanonerbjudande i butiken! Handla för 300:- så får du 100:- i rabatt. Det gäller tors-lör. Sen har vi stängt några dagar & öppnar åter fredag 27/12 kl 14.00. Så lördag är alltså vår sista öppet dag nu innan jul.

 

Nu längtar jag efter julen & att få umgås med barn, deras respektive & alla barnbarn, kommer känna mig extra tacksam iår med tanke på mitt cancerbesked jag fick i februari. 

Just ja missa inte vår tävling på fb som pågår fram till julafton!

 

Nu önskar jag er alla en riktigt God Jul! 

Taggar:
Publicerat: 19 december 2019 kl 15:23